• -30,00 kn

Roštilj – najbolji recepti

79,00 kn
49,00 kn Ušteda 30,00 kn
s PDV-om

Zahvaljujući brojnim idejama iz ove knjige vaši će se roštilji zasigurno pamtiti kao jedni od najboljih. Jednostavni i profinjeni, recepti u ovoj knjizi prikazuju aromatičnu stranu crvenog mesa, mesa peradi, ribe i povrća.

Količina

Dimenzije: 217 x 267
Uvez: Tvrdi, broj stranica: 128

Roštiljanje je mnogo više od načina pripreme hrane. Priprema hrane na roštilju način je života. Zahvaljujući brojnim idejama iz ove knjige vaši će se roštilji zasigurno pamtiti kao jedni od najboljih. Jednostavni i profinjeni, recepti u ovoj knjizi prikazuju aromatičnu stranu crvenog mesa, mesa peradi, ribe i povrća.

Janjeći ražnjići u aromatičnoj marinadi od jogurta sa začinskim biljem, aromatični savitci od mariniranih pilećih prsa, marinirane srdele sa salatom od samoniklog bilja, biftek s azijskim umacima – raspon recepata u ovoj knjizi kreće se od klasičnih do trendovskih, nudeći svakome ponešto. Svi recepti u ovoj knjizi sjajno su ilustrirani i mame na isprobavanje te su popraćeni mnoštvom fotografija koje vas vode kroz sve faze pripreme. Opsežan uvod donosi opis raznovrsnog pribora za roštiljanje, tehnike roštiljanja i prikladnih kuhinjskih pomagala, baš kao i mnogo praktičnih savjeta koji će vas učiniti pravim majstorima roštiljanja.

4050847022495
chat Komentari (0)
Trenutno nema recenzija korisnika.