felix liber uvjeti
Felix Liber

Opći uvjeti poslovanja

Ovi uvjeti definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama.

Isporučitelj knjiga je Felix Liber d.o.o. Rijeka, a kupac robe je posjetitelj internet stranica koji odabere barem jednu knjigu, popuni elektronski obrazac narudžbe i pošalje ga isporučitelju.

Naručivanje:

Knjige se naručuju elektronskim obrascem i neopozive su. Ukoliko isporučitelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene knjige, isporučiti će one koje može. S isporukom tih knjiga poslati će kupcu e-mail o predviđenom roku za isporuku preostalih knjiga.

U slučaju da isporučitelj nema više knjiga na zalihi može otkazati narudžbu uz povrat novca, ukoliko je uplata već izvršena.

Otprema:
Otprema knjiga je u principu poštom preporučeno. Ukoliko je kupac naručio knjige sa plaćanjem pouzećem, tada će se one tako i poslati. Knjige će biti zapakirane tako da se uobičajenom manipulacijom u poštanskom prometu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja knjiga provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati poštanskom djelatniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako kupac ni nakon sedam (7) dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od isporučitelja, mora ga obavijestiti kako bi isti mogao poduzeti radnje da se posiljka nađe ili pošalje zamjenska.

Plaćanje:
Naručene knjige kupac će isporučitelju platiti pouzećem ili kreditnom karticom ili po predračunu virmanom, na osnovi narudžbe.