felix liber dostava
Felix Liber

Uvjeti dostave

Za narudžbe preko 200,00 kn ne naplaćujemo poštarinu. Za iznose ispod 200,00 kn naplaćujemo 25,00 kn na ime troškova dostave.

Knjige se ovisno o raspoloživosti u pravilu šalju u dva radna dana putem Hrvatske pošte d.d. ili DPD dostavne službe.

Dostava putem Hrvatske pošte vrši se pri kupovini pouzećem. Iako Felix Liber d.o.o. ne naplaćuje poštarinu za iznose preko 200,00 kn mogući su dodatni troškovi koje ne možemo preuzeti na sebe, a to su 5,00 kn za dostavu paketa na kućnu adresu (inače poštar ostavi “žutu” obavijest o prispijeću pošiljke pa ako sami preuzmete u poštanskom uredu nema tog troška) i postotak od iznosa koji plaćate za knjige, a koji je naknada pošti za manipuliranje novcem i isporuku novca prema prodavatelju (to je moguće izbjeći jedino izravnom uplatom na naš žiro račun).

Dostava putem Overseas brze dostave vrši se pri kupovini bankovnim transferom i pri tom načinu dostave nema dodatnih troškova za kupca, ako je iznos veći od 200,00 kn.

Ukoliko knjiga dođe oštećena ili u lošem stanju, dužni ste bez odgađanja prijaviti primitak takvog paketa kako bi se to prijavilo dostavnoj službi i naplatila šteta. Knjige morate vratiti o svom trošku, a u zamjenu ćete dobiti nove knjige.